Voeg nieuw bericht toe

[1] 2 Volgende

Ineke
uit Delft | Nederland
Bericht # 5
14.04.2017 om 09:04
Wat een fijne tijd heb ik hier gehad. Geboekt in het vroege voorjaar maar enorm geluk gehad met het weer en al heerlijk in de zon kunnen zitten op het balkon. Prachtige omgeving en erg genoten van het leven op en rondom het meer. Met de veerboten zijn er leuke tochten te maken naar oa Menaggio.

Het appartement beviel goed, het ligt vlakbij het strand en heeft een mooi uitzicht over het meer. Fijn dat Acquaseria nog echt een mooi authentiek dorpje is gebleven met schattige kleine kronkelstraatjes en doorkijkjes op het meer.

Ik kom zeker vaker terug want er is nog zoveel te zien en te doen in deze omgeving!
Tom en Wienie
uit Emmeloord | Nederland
Bericht # 4
02.09.2016 om 10:07
In augustus hier 10 dagen verbleven, maar we waren nog lang niet uitgekeken. Het appartement is helemaal top en alles is nieuw. Vanuit het balkon kijk je op het Como-meer, echt prachtig. Het dorpje is een leuke uitvalsbasis om de andere stadjes te bezoeken, per auto of boot.
In het appartement kun je alle Nederlandse televisiezenders ontvangen en er is WiFi. De keuken is zeer compleet en de douche lekker ruim.

Een minuut lopen vanaf het appartement zit een schattig kiezelstrandje met waterval en beekje. Ook kun je hier bbq-en. In het dorpje zit een klein winkeltje met eerste levensbehoeften, een groenteboer en slager en twee restaurants, allebei heerlijk gegeten. Luigi zit aan een weg en Crème Caramel aan het water. Grote supermarkten zitten een paar minuten rijden vanuit het dorp.

Conclusie: appartement zeker een aanrader, dorp leuke uitvalsbasis om het Como-meer te ontdekken!
Romano Bersma
uit Amsterdam | Nederland
Bericht # 3
17.04.2016 om 21:46
Heel fijn appartement en voor veel mensen geschikt als uitvalsbasis zowel in de zomer als in de winter. Voor badgasten is het ideaal aangezien het 1 minuut lopen is naar het meer waar heerlijk gezwommen kan worden.

Voor de meer aktieve vakantieganger is er de mogelijkheid de bergen in te gaan en mooie wandelingen te maken. Wandelboekjes en wandelkaarten zijn allemaal aanwezig in het appartement. Deze wandelingen zijn zeer divers en u kunt het uzelf zo moeilijk maken als u zelf wilt. Ik heb zelf de via ferrata gedaan bij Menaggio, maar die is zeer moeilijk!

Na een pittige wandeling kan nog even geplonsd worden in het meer of heerlijk uit eten bij Luigi (wel reserveren!). Om dan thuis nog even te kunnen genieten van de Nederlandse TV.
[1] 2 Volgende

Voeg nieuw bericht toe

myPHP Guestbook